Társadalmi szerepvállalás

Az összefogás ereje aranyat ér!

 

Hogy mikortól ér fel egy kis- és középvállalkozás az igazán nagyokhoz? Akkor, amikor igényét és értelmét érzi annak, hogy ne csak részt vegyen a társadalmi szerepvállalásban, hanem valóban felelősségteljesen álljon ki a környezetében élőkért. Úgy érezzük, hogy cégünk kellőképpen megérett erre a feladatra. A hősök, - akik ebben segítenek nekünk - pedig köztünk járnak, hiszen munkavállalóink nélkül ezek a kezdeményezések nem sikerülhetnének.

 

Alapítványok támogatása

Igyekszünk minden évben több olyan alapítványt is támogatni, amelyek beteg emberek segítésével, vagy pedig betegségek prevenciójával foglalkoznak. Támogattunk többek között már szívbeteg gyerekeket és felnőtteket, vagy pedig rákos megbetegedéssel küzdőket.

 

 

Szívünkön viseljük az állatok sorsát

Tudjuk, hogy egyre több állat és menhely kerül nehéz helyzetbe, így minden évben gyűjtünk kutya- és macskatápot és hasznos tárgyakat, amelyek segítségükre lehetnek a gondozóknak.

 

 

A gyerekeket mindig, s mindenkor

A Spiller Mikulása és nyuszija minden évben meglepi a dolgozók gyermekeit egy kis ajándékkal. Sőt, a csizma pucolás idején, Mikulás nap alkalmából a hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat, vagy fogyatékkal élő gyermekeket támogatunk egy-egy tábla csokoládé felajánlásával. De itt még nem ért véget a sor, hiszen szívesen csatlakozunk országos csokigyűjtő megmozdulásokhoz is. Többször gyűjtöttünk már hátrányos helyzetben élő, vagy tartós betegségben szenvedő gyermekek számára.

 

 

Az ifjúság mentorálása küldetésünk

Nem csak anyagilag nyújtunk támogatást, hanem szakamilag is aktívan részt veszünk a szakmunkás iskolák gyakorlati képzéseiben. Gyakorlati helyként irányt mutatunk a fiataloknak mind emberileg, mind szakmailag, sőt, igyekszünk minél többüknek állást is ajánlani.

 

 

Felkaroljuk a női munkavállalókat

Nálunk nem hátrány, ha édesanyaként szeretnél elhelyezkedni, sőt! Mi versenyelőnyként tekintünk arra, ha édesanya valaki. Annyiszor találkozunk ezzel a megkülönböztetéssel, hogy nem alkalmazzák a többgyerekes anyukákat, mert ők több probléma forrásai (betegségek, fellépések stb). Mi igyekszünk az anyuka mivoltjukból adódó jó problémamegoldó képességüket a cégünkön belül kamatoztatni.

 

 

Mentorként nyújtunk segítséget

Cégünk több csökkentett munkaképességű munkavállalóval és nyugdíjassal is dolgozik együtt, hiszen szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani a munkára. Emellett pedig sok munkakörünkben nem számít a szakmai múlt, mi nem várunk el több éves tapasztalatot. A lényeg, hogy legyen meg valakiben az alázat, a tanulás iránti vágy, és segítünk abban, hogy valaki sikeresen kitanulja a szakmát.

 

 

 

Nem szabunk határt a segítségnyújtásnak

Szívesen csatlakoznak a munkatársaink a “soron kívüli” megmozdulásainkhoz is, mint például az ukrán menekülteknek való gyűjtés, vagy az olyan alternatív adományozási formához, mint a Lépésszámláló versenyünk, ahol a megtett kilómétereikkel gyűjthettek pénzt a munkavállalóink egy alapítványnak. Cégként szívesen karolunk fel olyan szervezeteket, melyek iskolások szabadidős programjait támogatják, hiszen a gyermekek fejlődése és minőségi idejének eltöltése kifejezetten fontos számunkra. Ezek mellett pedig a kultúra és a megemlékezés is fontos számunkra,  már több cég összefogásával készült szobor készíttetésében is részt vettünk. (Csukás istván Szobra a teskándi általános iskolánál.) Ezekből a példákból is látszik, hogy az éves támogatási terveinkben kívül is segítünk, amikor csak szükség van ránk.

 

Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német