Rólunk mondták

Családiasnak nevezni egy vállalatot, munkáltatót, divatos manapság, de gyakran üres léggömb ez a szép jelző. Ha egy dolgot mondhatnék bárkinek a Spiller 2000 Kft.-ről, biztosan ez lenne az: nekik még sikerült megőrizni a családiasság valódi lényegét. Pedig "nehezített pályán" mozognak, hiszen több műszakban működő, növekedésben lévő gyártó vállalatként kell ezt az értéket óvni, képviselni. Törődnek a munkavállalókkal: egészségükkel, elégedettségükkel, fejlődésükkel. Folyamatosan törekszenek ebben magukhoz képest is egyre jobbak lenni, ezért nagyra becsülöm őket.

Horváth Aliz, szervezetfejlesztő/coach Emberfejlesztés Kft.

 

Közel húsz éve az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb fémmegmunkáló beszállítónk, a precíz és magas megmunkálási követelményeket igénylő alkatrészeinket rendkívül rövid idő alatt és versenyképes árakon tudják biztosítani, gyorsan reagálnak a vásárlói igények változására, konstruktívan állnak hozzá az esetlegesen felmerülő problémákhoz/extra igényekhez. Folyamatos fejlődés/fejlesztés jellemzi a céget, állandóan bővülő széles palettát lefedő gépparkjával és innovatív hozzáállásával folyamatos kötségcsökkentést eredményező technológiát képes kifejleszteni az általa gyártott termékek esetében. Ha megbízható, hosszútávú együttmüködésre alkalmas partnet keres, akkor a Spiller 2000 Kft.  megfelelő választás.

Brooks Instrument Kft.

 

Azért ajánlanám bárkinek jó szívvel a cégünket, mert közvetlenek vagyunk a partnereinkkel, a felmerülő igényeket, problémákat igyekszünk közösen megoldani úgy, hogy az mindenkinek megfelelő legyen. Rendszerint bármilyen vevői igényre, kérdésre, kérésre egy napon tudunk reagálni, ami a cégen belüli gyors és hatékony kommunikációnak köszönhető.

Rajkó Péter, termelésvezető
 

 

A Spiller 2000 kft nem csak mondja magáról, be is bizonyítja, hogy mennyit számít több generáció szakértelme egy szakterületen, jelen esetben a forgácsolásban.

Steiner Zoltán, minőségbiztosítási vezető

 

 

A Spiller 2000 Kft. az innovációt középpontba helyező, mind munkavállalói, mind vevői elégedettséget szem előtt tartó, környezettudatos családi vállalkozás, amit szívesen ajánlanék mind munkavállalóknak, mind leendő ügyfeleknek.

Peténé Simon Ramóna, pénzügyi ügyintéző

 

 

 

 
Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német