Mentor Program

Megkönnyítjük a beilleszkedést!

 

Egy olyan egyedülálló és különleges Mentor Programot építettünk ki, amely lehetőséget biztosít az újonnan érkező kollégák számára a gyors és könnyű beilleszkedésre. Ez nem csupán a szakmai betanulást érinti, hanem abban is segít, hogy a cég tevékenységének, a gyártás folyamatainak összességét átlássa, s megtalálja a helyét ebben a rendszerben a saját munkaterületének az új munkatárs.

 

Tudjuk, hogy nem egyszerű új munkahelyen kezdeni, életkortól függetlenül. Célunk, hogy saját betanítási programunkkal igyekezzünk megkönnyíteni és gördülékennyé tenni ezt az időszakot. Az első négy héten kísérjük szorosan az új munkavállaló betanulását a mentor program keretében. Ebben az időszakban a közvetlen felettese és az általa kijelölt munkatársak mutatják be az adott munkakör feladatait, a gépek használatát.

 

 

Mentorok fontos törekvése, hogy minél több kollégával kerüljön munkakapcsolatba az új munkatárs, ezáltal pedig az emberi kapcsolatokat is erősítsék, ezzel segítve a mihamarabbi beilleszkedést. A gyakorlatban ez pedig úgy valósul meg, hogy a vezetőség ötlete nyomán a mentoráltak minden részleg munkájába belekóstolnak 1-2 óra, vagy 1-1 nap erejéig. Ezzel megismerik a másik részlegen dolgozó munkatársaikat és munkájukat, könnyeben követik le gyakorlatban is a gyártás menetét.

 

Minden új munkavállalónk egy Információs mappát is kap, amely részese a mentor programon belüli beilleszkedésnek. Ez a dokumentáció ugyanis tartalmazza az összes olyan hasznos információt, amely a munkarendre, vezetőkre, felszerelésre, parkolásra, műszakokra, fontos elérhetőségekre terjed ki.

 

 

Ha Te is szeretnél egy ilyen profi csapatba tartozni, ahol nem kell félned a kezdéstől, hanem bátran vághatsz bele az újba, akkor küldd el jelentkezésedet az allas@spiller2000.hu oldalra.

 

Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német