Bemutatkozunk

Spiller 2000 Kft - Generációk szakértelme a forgácsolásban

Több, mint 30 éve foglalkozunk forgácsolt alkatrészek gyártásával. Cégünk az új technológiákkal együtt folyamatosan változik, fejlődik. Lépést tartva a legkkorszerűbb elvárásokkkal,  több generációnak adtuk már át tudásunkat és tapasztalatunkat, és a lelkesedésünk továbbra is töretlen. Jelenleg több, mint 500 féle alkatrészt gyártunk, többségében rozsdamentes alapanyagokból, de nem riadunk vissza speciális alapanyagok megmunkálásától sem, legyen az Hasteloy, Inconel, réz vagy aluminium ötvözet.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink sokrétű szakmai tudást és gyakorlatot szerezhessenek nálunk. Minden egyedi feladatra egy ígéretes szakmai kihívásként tekintünk, amiből tanulhatunk, fejlődhetünk.

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, újítjuk, hiszen egy sokszínű gépállomány az egyik záloga annak, hogy a legfrissebb technológiai igényeknek is meg tudjunk felelni. Tekintse meg Ön is az aktuális gépparkunkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan partnereket és megrendelőket tudhatunk magunkénak, akik hosszútávon is megtiszelnek minket a bizalmukkal. Kiemelkedő partnereinkkel több, mint 15 éve folyamatosan együttműködünk.

Célunk, hogy szakmai tudásunk és tapasztalatunk révén ügyfeleink megbízható és nélkülözhetetlen partnereivé válhassunk, így segítve egymást egy stabil és sikeres jövőkép felé.

 

 


Spiller 2000 Kft - ISO Minősítések

MSZ EN ISO 9001:2015          MSZ EN ISO 14001:2015

 

Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német