Csapatunk

Hiszünk benne, hogy a minőségi termékek előállításának alapfeltétele egy stabil, egészséges munkakörnyezet, ahol a munkavállalóink kiegyensúlyozott, jó munkát végezhetnek. Hiszünk a családias munkakörnyezet fontosságában, és törekszünk hosszútávú együttműködésben a munkatársainkkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kölcsönösen motiváltak és elhivatottak legyünk a munkánk iránt.

Számunkra egy jó munkahely egyértelmű ismérve, hogy lehetőség nyílik a folyamatos fejlődésre, amihez innovatív eszközök és lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. Különösen fontosnak tartjuk a minőségi oktatás- és munkaerőutánpótlás kérdését. Gyakornoki programunk folyamatosan lehetőséget biztosít gépi forgácsoló szakképzésben résztvevő diákoknak szakmai gyakorlati idejük hasznos és tevékeny eltöltésére. Belőlük válnak majd a jövő ígéretes szakemberei!

Büszkék vagyunk a munkatársainkra, és bízunk benne, hogy ők is büszkék az általunk végzett munkájuk eredményére. ISMERJE MEG CSAPATTÁRSAINKAT!

 

 

 

 

CÉGVEZETÉS


A Spiller 2000 kft a  kezdetek óta családi vállakozásként működik, igazi apáról fiúra szálló cégként. Büszkék vagyunk rá, hogy a vezető feladatköröket jelenleg is családon belül látjuk el. Az ügyvezetői feladatokat aktívan Tóth András végzi, Tóth József, a cég többségi tulajdonosa pedig szakmai tapasztalatával a háttérből támogatja fiát és a cég ügyét. A naprakész, innovatív szaktudás és a sok évtizedes tapasztalat így egészítik ki és támogatják egymást egy sikeres és folyamatosan fejlődő vállalkozás élén.

 

Tóth András
ügyvezető

Szakmai hátterem
A cég alapítása óta együtt dolgoztam édesapámmal, Tóth Józseffel.
Szakmai tudásomat, tapasztalataimat azvévek során a nálunk dolgozó idősebb kollégáktól és édesapámtól szereztem. Mondhatjuk, hogy a cég növekedésével együtt nőtt évről évre a szakmai tapasztalatom is, melyet a 2020-ban megszerzett szakoktatói képesítéssel koronáztam meg.

Feladatköreim
Ügyvezetőként a cég élén állva, vezetői csapatom segítségével látom el a feladatokat, mely a cég, a csapat irányítása mellett szakmai kihívásokban is bővelkedik. Mindkét területen legfőbb feladatom a cég jövőképének meghatározása és azon lehetőségek megteremtése, meglátása, melyek mindannyiunkat a megoldások, megvalósítás felé visznek.

Munkakörnyezetünk
Kollégáink többségével régóta alkotunk egy csapatot, mely szívesen fogad új kollégákat, gyakornokokat, tanulókat is. Törekszünk a folyamatos fejlődésre, ha szükséges, ennek érdekében a vállalati struktúrán is bátran változtatunk.

Munkatársaink számára igyekszünk lehetőségeinkhez mérten egyre jobb és egészségesebb munkakörnyeztete teremteni. Ennek jegyében például nemrég megújítottuk az üzemcsarnok világításrendszerét.

Amire büszke vagyok
Büszke vagyok rá, hogy a Spiller 2000 kft. egy garázsvállalkozásból induló kis, családi cégből, egy komoly, gépparkkal rendelkező, minden szakmai igényünket kielégítő közepes vállalkozássá fejlődött az évek során a vezetésemmel. Mindemellett sikerült megőrizni szakmai kíváncsiságunkat, ami folyamatosan fejlesztések- és géppark bővítést eredményez.

Amit megtanultam a Spiller 2000 kft élén
Ügyvezetőként a legnagyobb tanulság számomra, hogy sosem szabad feladni, mindig megéri küzdeni.

 

Tóth József

cégalapító, tulajdonos

Mondhatjuk, hogy már az 1998-as cégalapítás előtt “spilleres” voltam, amikor az otthonunk garázsában egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni. Büszke vagyok rá, hogy ebből az egyéni vállalkozásból az évek során a munkatársi létszám, szakember gárda és a géppark növelésével mára egy dinamikusan fejlődő kis-középvállalkozás lett a Spiller 2000 Kft.

 

Szakmai hátterem

Gépésztechnikusi és főiskolai végzettséggel rendelkezem. A szakmát 1967 óta gyakorlom és a mai napig szívesen dolgozom az eszertgagépek mellett állva.

A sokéves gyakorlat alatt szerzett tudásommal támogatom fiamat a cégvezetéssel, gyártással kapcsolatos szakmai kérdésekben, segítem a kollégáink munkáját, tanítom a nálunk gyakorlaton lévő tanulókat. Elsősorban hagyományos technológiákkal foglalkozom.

 

Feladatköreim

Az aktív cégvezetésben pár éve, a nyugdíjba vonulásom utáni időszaktól kezdődően, nem veszek részt, de a reprezentatív ügyvezetői teendőket szívesen ellátom. A napi szintű, aktív ügyvezetői feladatokkal idősebb fiam fogalkozik, akinek a munkáját kapcsolataim révén és információ átadásával támogatom.

 

Munakkörnyezetünk

A cégalapítást követően a létszám- és gépparkbeli növekedés többször indokolta a költözést, így saját terület vásárlása és műhelycsarnok építése mellett döntöttünk. Utóbbit saját ás pályázati forrásból többször bővítettük, alakítottuk. Vezetőink és kollégáinkvisszajelzéseit figyelembevéve törekszünk a minél egészségesebb, a mai kor követelményeinek megfelelő munkakörnyezet kialakítására.

A munkatársak közül többen már a kezdetektől velünk dolgoznak, amire nagyon büszke vagyok. Mind az idősebb, mind a fiatalabb kollégákkal jó kapcsolatot tartok fent, és bár az aktív cégvezetéstől már visszavonultam, mindannyian vezetőjükként tisztelnek. Műszaki kérdésekben kikérik véleményemet, segítségemet, észrevételeimet megfontolják, elfogadják.

 

Amire büszke vagyok

A cég alapítójaként oroszlánrészem van abban, ahova a Spiller 2000 kft. az évek során a vezetésemmel, a munkám, a fiammal és a csapattal közös munkánk révén eljutott. Aktívan tevékenykedő nyugdíjasként minden szakmai tapasztalatommal támogatom a vállkozás további fejlődését. Úgy érzem idősebb fiam személyében a cégvezetés területén megtaláltam utódomat, aki kellő odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel, odaadással viszi tovább az általam megkezdett munkát. Örülnék, ha tőle valamikor majd az ő egyik fia venné át a családi vállakozást, de ez még a távolabbi jövő.

 

 

 

GYÁRTÁSTERVEZÉS


Gyártástervező csapatunk feladata, hogy a gyártással kapcsolatos napi szintű kihívásokra választ találjunk. Az egyedi megrendelések és innovatív feladatok folyamatosan új megoldásokat igényelnek mind a gyártás irányításában, mind a gépparkunk műszaki felkészítésében és előkészítésében.

 

 

 

GYÁRTÁS


A gyártás területén 2 műszakvezető irányítása alatt kb 20 fő dolgozik nálunk, 2 és 3 műszakos munkarendben. Talán az ő munkájuk a leglátványosabb mind közül, hiszen az ő feladatuk a megrendelt alkatrészek lehető legpontosabb és legesztétikusabb elkészítése. Megmunkálóközpontokon, esztergapépeinken ezért igyekszünk a lehető legjobb szakembereket alkalmazni, és az új generáció képviselői számára is biztosítunk gyakorlati lehetőséget az oktatásuk keretén belül.

 

 

Rajkó Péter
Termelésvezető

Szakmai hátterem 
2008 júliusa óta dolgozom a Spiller 2000 kft-nél.

Szakmai képesítéseimet a következő intézményekben szereztem:
        * Cserháti Sándor SZKI Nagykanizsa, Gépipari számítástechnikai technikus
        * Főiskola: PTE-PMMK Pécs: üzemfenntartó gépészmérnök
A fenti végzettségeimen kívül műszaki rajzolói, gépi forgácsolói, CNC gépkezelői, CNC programozói képesítéseket is szereztem.

Feladatköreim
Termelésvezetőként főként a gyártás szervezését érintő feladatokat látom el. Ide tartozik többek között:
        * az  új munkák technologizálása, bevezetése a gyártásba,
        * új technológiák bevezetése,
        * gyártási- és egyéb a cég működtetéshez szükséges folyamatok fejlesztése 

A munkakörnyezetünk.
Az itt töltök évek alatt tapasztaltam, hogy munkakörnyezetünk folyamatosan javul, amit az is mutat, hogy dolgozóink egyre inkább magukénak érzik a munkakörnyezetüket. Fontosnak tartom, hogy munkatársaink igényesek a munkájukra és teljesítményorientált munkát végeznek.
 
Amire büszke vagyok
Büszke vagyok rá, hogy egyre komplexebb megrendeléseket is merünk és tudunk vállalni.  A rengeteg munka ellenére mindig igyekszünk megoldást találni a vevői igények kielégítésére, és rugalmasan tudjuk kezelni a hozzánk beérkező munkák esetleg torlódásait is.
 
Amit a Spiller 2000 kft-nél megtanultam
A legfontosabb tapasztalat, amit a Spiller 2000 kft-nél töltött évek alatt szereztem, hogy nincs az a probléma vagy műszaki kihívás, amit ne lehetne megoldani, még ha elsőre nehéznek vagy akár lehetetlennek tűnik is.

 

 

 

MEO


A minőségbiztosítási feladatok jelenleg egy 5 fős csapat látja el a cégen belül. Nekik köszönhetjük, hogy cégünk egyik erőssége a rendkívül megbízható minőség, amelyet partnereink minőségbiztosítási osztályai is rendre visszajeleznek számunkra. 

 

Steiner Zoltán
Minőségbiztosítási vezető

Szakmai hátterem

2009 júliusa óta dolgozom a cégnél.

Szaképpesítéseimet a következő intézményekben szereztem:
        * 2000-2005 Széchenyi István szakközép elektrotechnikus képzés
        * 2005-2008 között BME gépészmérnöki képzés
Szakmai tapasztalatomat rögtön a főiskola után az Intergépnél kezdtem, ahol egy év alatt több műszkai terület életébe belekóstolhattam.  (Mérőeszköz karbantartás, MEO, szerszámraktár, forgácsolás…)
Ezt követően rögtön a Spiller 2000 kft csapatába kerültem, ahol az első 5 évben megalapoztam a szakmai tapasztalataimat a termelés területén. Nagyon fontos 5 évnek tartom ezt a pályám szempontjából, mivel rengeteget segít abban ma is, hogy jó döntéseket tudjak hozni a jelenlegi pozíciómban. 
2016-ban a cég akkor kialakuló minőségügyi részlegébe kerültem, akkor még egyszemélyben. 2017-2018 között pedig minőségügyi mérnök képesítést is szereztem a BME Mérnöktovábbképző Intézetében. 

Feladatköreim

A cégen belül a legfontosabb feladataim a közé tartoznak az alábbiak:
* Minőségügyi rendszer üzemeltetése a gyakorlatban
* Kapcsolattartás a vevők minőségügyi szakembereivel
* Selejtarány megfelelő szinten tartása
* Minőségügyi részleg vezetése és irányítása
Koopoeráció a további részlegekkel cégen belül. Jelenleg 5-en dolgozunk a minőségügyi részlegen. Kollegáim felkészültek és törekszenek rá, hogy a legjobbat nyújtsák a munkájuk során. Ezt az alapvetően kiegyensúlyozott és családias munkakörnyezet is támogatja.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok rá, hogy az évek során az irányításom alatt sikerült bővítenünk a minőségügyi részleget mind kollégák számában, mind az általunk lefedett szolgáltatási területekben. Sikerként könyvelem el továbbá, hogy jó szakmai és emberi kapcsolatok ápolok minden kollégámmal és a partnereink minőségügyi szakembereivel egyaránt.

Amit a Spiller 2000 kft-nél megtanultam

Rendkívül sok szakmai és emberi tapasztalatot szereztem a cégen belül az elmúlt évek során, de a legfontosabb ezek közül talán az, hogy az eredményes munkához jó kapcsolat szükséges a kollégákkal. Így tudunk mindannyian egy irányba evezni.

 

 

 

UTÓMUNKA


Jelenleg egy 5 fős csapat dolgozik nálunk azon, hogy növeljük az alkatrészeink hozzáadott értékét, minőségi kézzel végzett munkával. Az ő segítségükkel és szakértelmükkel készülhetnek el azok a végső precíziós simítások az alkatrészeken, amelyeket gépekkel nem lehetséges kivitelezni. 

 

Linha Tibor
műszaki vezető

Szakmai hátterem
2017 augusztusa óta dolgozom a Spiller 2000 kft-nél.

A hosszú évekre visszatekintő pályám során nagyon sokrétű munkatapasztalat szereztem, változatos műszaki területeken, ami műszaki vezetőként mai napig hasznomra válik
 

Feladatköreim
A jelenlegi pozíciómban a legfőbb feladataim közé tartoznak az alábbiak:
* beszerzési teendők ellátása- műszaki aszisztens segítségével,
* utómunka összefogása,
* készárú-  szerszám-alapanyag raktárak irányítása,
* gépek karbantartási-javítási feladatainak összehangolása, dokumentálása,
* épület karbantartás,
* fejlesztések kivitelezése  
 

Munkakörnyezetünk
A cégnél jelenleg egy fokozatosan javuló munkakörnyezetben dolgozhatunk, ahol a magas fluktuáció mellett is családias, jó légkör alakult ki. Amire büszke vagyok
Szakmai sikerként könyvelem el a cégen belül a készáru raktáros  bevonását az utómunka irányításába, az utómunkások öszhangjának sikeres kialakítását, és hog szinte baráti kapcsolatban tudunk minőségi munkát végezni. 

Amit a Spiller 2000 kft-nél megtanultam

A legfontosabb dolog, amit az itt töltött évek alatt megtanultam, hogy az adott szó mennyire fontos egy munkakörnyezeten belül.

 

 

 

 

RAKTÁR


Ahhoz, hogy hatékony és összeszedett munkát tudjunk végezni, folyamatosan szükségünk van pontos, naprakész információkra az aktuális szerszám- és alapanyagkészleteinkről. Ebben, és az elkészült szerszámaink leltározásában nyújt számunkra nagy segítséget a mindig felkészült raktáros csapatunk.

 


 

 

 

 

ADMINISZTRÁCIÓ


4 fős irodai csapatunk dolgozik azon, hogy ellássák azt a sokrétű munkát, amit a cégünk adminisztrációja igényel. Ők tartják vevőinkkel és beszállítóinkkal a kapcsolatot. Ők kezelik a vállalkozás pénzügyeit. Ellátják a személyügyi és beszerzéssel kapcsolatos feladatokat.
Szinte nincs is olyan a cég struktúráját támogató feladatkör, amiben ne lennének a kft segítségére. Minden bizonnyal velük fogja először felvenni a kapcsolatot, ha felkeres minket, és mindenben állnak majd rendelkezésére.

 Elérhetőségek

Spiller 2000 Kft.

8900 Zalaegerszeg,
Hock János utca 94/A
Telefon:
+36 92 510166
+36 30 5000 503
Tóth András ügyvezető
+36 30 2269 003
E-mail:
spiller2000@spiller2000.hu
Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német