Támogatjuk a kitartást

2023. november 06., 17:00

Natúr erőember versenyt tartottak Zalaegerszegen júliusban, a nemzetközi megmérettetést pedig a Spiller 2000 Kft. is támogatta.

Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország legerősebb emberei mérettették meg magukat egymással. Az erőtől duzzadó izmok kellőképpen megdagadtak a nagy melegben, hiszen a sportolók nem mindennapi versenyszámokban álltak ki egymás ellen. 350 kg- os traktorgumit forgattak, 400 kg-ot cipeltek nyakban, és ha ez még mindig nem lenne elég extrém, akkor most figyeljetek! Egy 20 tonnás kamiont is elhúztak a zalaegerszegi Zalakerámia Sport- és Rendezvényközpont parkolójában.

A  versenyt ifjabb Fekete László, kilencszeres világbajnok natúr erős ember sportoló karolta fel, a támogatók sorába pedig a Spiller 2000 Kft. is beállt. Ezekhez a teljesítményekhez emberfeletti kitartásra van szüksége a sportolóknak, ezt az erényt pedig cégünk is kiemelten támogatja, nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben, s a munkában is.  Így a kitartás népszerűsítését figyelembe véve erős párhuzamot találtunk a cégünk és a verseny között.


« Vissza az előző oldalra!


Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német