Munkahelyi wellness az egészségért

2023. július 06., 06:00

Március 16-án csütörtökön, a Spiller 2000 munkatársai egy frissítő vállövi masszázsban részesültek. A mindennapos terhelés, igénybevétel és a fokozott stressz során az izmok feszessé válhatnak, amelyen egy jó masszázs azonnal segíthet.

 

Az ülő pozícióban végzett vállövi masszázs nem ágyon, hanem irodai széken történik, így a tárgyaló adott helyet a munkahelyi wellnesnek. Ez hasonlít a hátmasszázshoz, azonban a hát alsó régióját nem érintik a masszőr kezei. Ennek a technikának köszönhetően Vass Anikó masszázsterapeuta segített a Spiller dolgozóinak abban, hogy kilazuljanak az izmaik. A kimozgatással helyre kerülnek a csigolyák, a beszűkült vállizület feszültsége pedig oldódik. A kezelés után a nyak könnyedén elfordul és a csuklyás izom is felszabadul a terhelés alól. 

 

“Fontos számunkra a munkatársaink egészsége, így azt gondoltuk, hogy jót fog tenni nekik egy kis kikapcsolódás a munkahelyükön. Mindazok élvezhették a kényeztető perceket, akiknek nem volt olyan egészségügyi kritériuma, ami alapján nem vehetett részt az élményben” - mondta el Rajkó Boglárka a masszázs nap szervezője.

 

Jó kezekben voltak a munkatársak vállövi izmai, azaz a mellizom, a deltaizom, a trapézizom és a lapocka. A nyak masszázsánál Anikó speciális fogásokat alkalmazott a görcsös, feszes izmok átdolgozására, kilazítására, ugyanis ezek segítenek a fájdalom csillapításában. A delikvensek pedig egytől egyig élvezték a nyugtató perceket.

 

« Vissza az előző oldalra!


Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német