Használjuk az innovatív online eszközöket

2023. november 29., 05:00

Nem egyszerű folyamatosan új hírekkel és történésekkel szolgálni munkatársaink számára, azonban minden erőnkkel azon vagyunk, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a munkavállalóinkkal. Pontosan ezért vetettük bele magunkat a hírlevelek világába. 

Ezek keretein belül nem csak vezetői döntéseket és szakmai információkat osztunk meg kollégáinkkal, hanem például egészségmegőrző tippeket is nyújtunk számukra, hiszen nagyon fontos a testi és lelki fittségük is. Az eredmények azt mutatják, hogy a hírlevelek olvasottsága igen magas, ez pedig még inkább erőt ad nekünk ehhez az új és innovatív kommunikációs módszerhez.

És mivel a munkatársaink véleménye és érdeklődési köre is kifejezetten fontos számunkra, ezért a közeljövőben készítünk egy reprezentatív felmérést, amelynek köszönhetően lehetősége lesz mindenkinek megosztani velünk azokat a témákat, vagy témaköröket, amelyről szívesebben olvasna többet. Az eredmények nagy befolyással lesznek a tartalomelőállítási stratégiánkra, hiszen szeretnénk, ha olyan információkhoz jutna mindenki, amely valóban érdekli őket.

 

« Vissza az előző oldalra!


Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német