Fontosnak tartjuk az édesanyák munkavállalását, ez pedig külsős partner választásainkban is megmutatkozik

2023. december 04., 14:00

Igyekszünk gyakran hangoztatni azt, hogy mennyire fontos számunkra a női, avagy édesanya munkavállalók alkalmazása. És nem azért, mert ez egy jó marketingfogás, hanem azért is, mert valóban a szívünkön viseljük azoknak a sorsát, akik a szülés, kisgyermekkel otthon töltött évek után után integrálódnának vissza a társadalomba, s a munka világába.

Nem csak alkalmazotti szinten figyelünk erre, hanem külsős partnereink választásában is igyekszünk modern és úttörő szemléletünket alkalmazni. Pontosan ezért dolgozunk Marketinganyussal, aki nem más, mint Kata, egy 29 éves édesanya, aki másfél éves gyermeke mellől dolgozik nekünk, nap, mint nap a marketing területén. Katával régebb óta ismerjük egymást, az első pillanatoktól egy hullámhosszon mozogtunk, mind szakmailag, mind emberileg. 

Azt gondolom, hogy szükségünk van egy ilyen szakemberre, aki támogatja a Marketing tevékenységünket. Sok mindent csinálok egymagam, viszont vannak olyan területek, amelyben Katával együtt mozgunk a siker érdekében. Míg én főként a belső kommunikáció terén mozgok otthonosan, addig ő inkább az online világban találja föl magát. Ezeken túl persze sok olyan rész van, amit közösen viszünk, ilyen például a szövegírás, vagy a céges újság összeállítása.

Sokan már személyesen is találkozhattatok vele és kedves családjával rendezvényeinken, hiszen Neki köszönhetjük a sok csodás fotót és videót, amelyekkel a nálunk lévő történéseket dokumentálja. Mesélek egy kicsit róla, hogy jobban megismerjétek, jó?

Budapesten végzett a Kodolányi János Egyetem Kommunikációs szakán, mint PR és Marketingmanager. Közel öt éven keresztül dolgozott a média világában, riporterként, szerkesztőként, újságíróként és műsorvezetőként. Számos városi és országos csatornában jelent már meg anyaga. Ezután Marketingszakértőként tevékenykedett Szombathelyen, innen is ismerjük egymást. Két hónapos volt kisfia, amikor munkába kellett állnia, mi pedig úgy döntöttünk, hogy családias szemléletünkhöz híven, vele szeretnénk dolgozni. Számos cégnek és vállalkozásnak segíti a marketing tevékenységét azóta, de büszkén mondhatom, hogy velünk áll napi kapcsolatban.

Köszönjük, hogy együtt alkothatunk!

*A fotón Rajkó Boglárka Marketingvezető és külsős Marketigszakértőnk kisfia látható.

 

« Vissza az előző oldalra!


Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német