Digitális újításokat vezettünk be

2023. december 01., 17:00

Egy olyan weboldalt igyekeztünk létrehozni, amely tényleg eredményt hoz a számunkra. S milyen eredményekről beszélhetünk? Nekünk az a pozitív visszacsatolás, ha munkatársaink büszkék arra, ami a weboldalunkon található, és nem utolsó sorban új kollégák figyelmét is felkelti. 

Kinézetre nem tértünk el az eddigi megszokott design-tól, felülete azonban több funkcióval és menüponttal is gazdagodott. Nem mondanám azt, hogy minden információ, vagy leírás teljesen új keletű dolog, inkább úgy fogalmaznék, hogy az idei “marketing bumm” évében fogalmazódott meg bennünk jobban, hogy mi az, amit szeretnénk, ha kívülről is látnának rólunk. Ezek alapján építettük fel a Társadalmi szerepvállalás, az Egészségmegőrzés és a Mentor program menüpontjainkat is.

S ha már az a célunk, hogy minél több jó szakemberrel gazdagodjunk, akkor az állásajánlatokat fület is megreformáltuk, hiszen szeretnénk, ha az új érdeklődők minden információt könnyen megtalálnának. Nem utolsó sorban pedig azt is szemelőtt tartottuk, hogy a weboldalon megjelent információk segítsék munkatársainkat az Ajánlói bónusz megszerzésében. Ez egy olyan plattform lett most, amit ha az érdeklődő ismerősöknek elküldenek, segíti a döntést. 

Nem csak információk terén, hanem a funkciók terén is igyekeztünk új dologgal előrukkolni, így az aktuális lapszámunkat online térben is végig lehet majd lapozni, valamint a frissen elkészült céges Kisokos kiadványunk is felkerült rá, amelyet szintén ezzel a technikával lehet megtekinteni.

Nem volt egyszerű feladat ennyi szöveget összeállítani, s összefésülni az új és régi információkat, de azt gondolom, hogy megérte, hiszen most elmondhatjuk, hogy egy rendezett, informatív és aktualizált oldallal rendelkezünk.

Külön öröm számunkra, hogy weboldalunkat már angol és német nyelven is elérhetik partnereink. Büszkék vagyunk arra, hogy a fordítást volt kollégánk, Mészáros Gábor valósította meg.  

 

« Vissza az előző oldalra!


Spiller 2000 Kft. - MagyarSpiller 2000 Kft. - AngolSpiller 2000 Kft. - Német